Chartermeny 2025

 
 
 

Meny for charter 2025

Småretter

Jordbærsnacks kr 75,-

Wraps/focaccia kr 145,-
Ost og skinke, kyllingsalat, røkelaks og eggekrem eller vegetar

Småmat fra start kr 199,-

Vellagret Parmaskinke fra Golfera
Saltbakte poteter, semi konfitert tomat og løpstikke-emulsjon
(egg, sennep)

Råbrent laks fra Vestland
Røkt-mandelpotetkrem, revet pepperrot og Lodderogn
(egg, sennep, fisk)

Gulløyepoteter fra Finnmark
Persille og eplevinaigrette, servert med Nyr og ristet svarthavre
(melk, gluten, havre)

Buffeter

Lunsjbuffet kr 470,-

Norsk rekebuffet kr 410,-/ kr 149,- i lavsesong

Klassisk buffet kr 630,-

Norske smaker kr 750,-

Fisk- og skalldyr kr 899,-

Desserter

Jordbærterte/ostekake kr 105,-

Sesongens jordbær kr 160,-

Søte fristelser fra Fursetgruppens konditori kr 160,-

Kaffe kr 46

sjøkreps

foto: NYC

søtsaker

foto: NYC

Lunchbuffet

Pulled varmrøkt laks urter, sitron og kapers

(fisk)

Urte-konfitert landkylling

Fennikelsalami

Couscous salat grillet paprika og persille

(gluten, hvete)

Salat av grillet gresskar og kidneybønner

Urte- og perlepotet-salat

Yoghurt mynte, hvitløk og agurk

(melk)

Hummus røkt paprika og sesam

(sesam)

Provolone piccante

(melk)

Focaccia og aioli

(gluten, hvete, egg, sennep)

Kirsebær Clafoutis

(egg, gluten, hvete, melk)

Kr 470,- eks mva

Fisk- og skalldyr

Taskekrabbe fra Hitra

Ferdigrenset og servert i eget skjell med knallgrønn dillmajones

(skalldyr, egg, sennep)

Råbrent laks fra Vestlandet

servert med en syrlig tangmajones og ertekarse

(fisk, egg, sennep)

Snøkrabbe

Saftig snøkrabbe vendt inn med ferskpresset sitron, urter og olivenolje fra Stila

(bløtdyr)

Økologiske blåskjell

Dampet i hvitvin, rotgrønnsaker og urter

(bløtdyr, selleri)

Lett stekt Kveite

Servert med sauce vierge

(fisk, selleri)

Rognkjeks kaviar

Servert med surdeigsblini, rømme fra Røros og finhakket rødløk

(fisk, gluten, bygg, hvete, melk)

Rødbeter fra Hørte gård

saltbakte, og servert med rømme fra Røros og ristet svart havre

(melk)

Frisk frisesalat

med havsalt, balsamico og oliven olje fra Stilla

Historiske tomater fra Hanasand gård

Vendt i løpstikke og ristet svartpepper, servert med sellerikrem

(melk, selleri)  

Byggryn fra Holli mølle

blandet inn med spinat, grillet gresskar og skjørost fra Røros

(melk)

Gulløyepoteter fra Finnmark

Vendt i persille og eplevinaigrette

(melk, gluten, havre)

Fra vårt konditori - et utvalg av våre hjemmelagde desserter

Kr 899,- eks mva

Tillegg:

Halv amerikansk hummer

Servert med urtemajones og sitron

(skalldyr, egg, sennep)

475,- per stk eks mva

Østers

Servert med finhakket sjalottløk, sitron og sherry eddik

(bløtdyr)

72,- per stk eks mva

Skallreker

Servert med sitron, dill, aioli og loff

(skalldyr, egg, sennep, gluten, hvete)

235,- per person eks mva

KLASSISK BUFFET

Kaldrøket laks fra King Mikals

servert med urte -og eggesalat (fisk, egg, sennep)

Salami Finocchiona

salami fra Golfera, smakt til med fennikel

Parmaskinke 18. mnd

vellagret smakfull skinke fra Golfera

Krydret kjøttboller fra Strøm-Larsen

servert i en fyldig saus på Italienske tomater (selleri)

Kyllingsalat

Salat med grillet kylling og gresskar

Potetsalat

en syrlig potetsalat smakt til med urter, oliven olje og persille (sennep)

Høvding Sverre fra Orkladal ysteri

Tomatmarmelade og Røros knekks (melk, gluten, hvete, bygg)

Frisk salat

blandet salat med tomater fra Hanasand gård, bønner, agurk fransk vinaigrette (sennep)

Aioli

Hjemmelagd majones smakt til med hvitløk og sennep (sennep, egg)

Meierismør fra Røros meieriet (melk)

Focaccia med rosmarin, oliven olje og havsalt (gluten, hvete)

Italiensk grissini brødpinner med urter (gluten, hvete)

Fra vårt konditori - et utvalg av våre hjemmelagde desserter

Kr 630,- eks mva

Norske smaker

Taskekrabbe fra Hitra

med knallgrønn dillmajones

(skalldyr, egg, sennep)

Råbrent laks fra Vestlandet

servert med en syrlig tangmajones og ertekarse

(fisk, egg, sennep)

Spekemat

Diverse spekemat

Gulløyepoteter fra Nord Norge

saltbakte, og vendt i kapers, urter og eplecider vinaigrette

Roastbeef

servert med coleslaw på rødkål, epler og dill

(egg, sennep, melk)

Knekkebrød laget på mesk fra vårt eget bryggeri

med rørte tyttebær og ferskost på geitemelk

(gluten, hvete, bygg)

Rødbeter fra Hørte gård

saltbakte, og servert med rømme fra Røros og ristet svart havre

(melk)

Historiske tomater fra Hanasand gård

vendt i løpstikke og ristet svartpepper servert med sellerikrem

(melk, selleri)

Byggryn fra Holli mølle

blandet inn med spinat, grillet gresskar og skjørost fra Røros

(melk)

Et utvalg av de beste oster fra Norge

her plukker vi ut de norske gullvinnende ostene som er perfekt modne akkurat nå

servert med gulrotmarmelade, tomatmarmelade og knekks fra Røros

(melk, sulfitt, upasteurisert, gluten, hvete, bygg)

Trollkrem
luftig marengs smakt til med tyttebær
(egg, soya)

Kirsebær-crèmeux
servert i sjokoladeterte og økologiske kronblader fra Tolga
(gluten, hvete, melk, egg, soya)

Et utvalg av norsk inspirerte makroner
 (mandel, egg, soya, melk)

Kr 750,- eks mva

Alle priser er eks. 25% mva.
Vi tar forbehold om eventuelle endringer i meny og priser.

Norway Yacht Charter AS 2025

Laks

foto: Furseth gruppen

Søte fristelser

foto: Furset gruppen