Meny for seilskutene
Småretter
Jordbærsnacks kr 69,-
Wraps/focaccia kr 139,-
Ost og skinke, kyllingsalat, røkelaks og eggekrem, salami eller vegetar
Småmat fra start kr 189,-
Vellagret Parmaskinke fra Golfera
Saltbakte poteter, semi konfitert tomat og løpstikke-emulsjon
(egg, sennep)
Råbrent laks fra Vestland
Røkt-mandelpotetkrem, revet pepperrot og Lodderogn
(egg, sennep, fisk)
Gulløyepoteter fra Finnmark
Persille og eplevinaigrette, servert med Nyr og ristet svarthavre
(melk, gluten, havre)
Buffeter
Lunsjbuffet kr 449,-
Norsk rekebuffet kr 389,-/ kr 149,- i lavsesong
Klassisk buffet kr 599,-
Norske smaker kr 710,-
Fisk- og skalldyr kr 855,-
Desserter
Jordbærterte/ostekake kr 99,-
Sesongens jordbær kr 155,-
Søte fristelser fra Fursetgruppens konditori kr 155,-
Kaffe kr 41,60
Lunchbuffet
Pulled varmrøkt laks urter, sitron og kapers
(fisk)
Urte-konfitert landkylling
Fennikelsalami
Couscous salat grillet paprika og persille
(gluten, hvete)
Salat av grillet gresskar og kidneybønner
Urte- og perlepotet-salat
Yoghurt mynte, hvitløk og agurk
(melk)
Hummus røkt paprika og sesam
(sesam)
Provolone piccante
(melk)
Focaccia og aioli
(gluten, hvete, egg, sennep)
Kirsebær Clafoutis
(egg, gluten, hvete, melk)
Kr 449,- eks mva
Fisk- og skalldyr
Taskekrabbe fra Hitra
Ferdigrenset og servert i eget skjell med knallgrønn dillmajones
(skalldyr, egg, sennep)
Råbrent laks fra Vestlandet
servert med en syrlig tangmajones og ertekarse
(fisk, egg, sennep)
Kamskjell ceviche
vendt inn med ferskpresset sitron urter og oliven olje fra Stila
(bløtdyr)
Økologiske blåskjell
Dampet i hvitvin, rotgrønnsaker og urter
(bløtdyr, selleri)
Lett stekt Kveite
Servert med sauce vierge
(fisk, selleri)
Rognkjeks kaviar
Servert med surdeigsblini, rømme fra Røros og finhakket rødløk
(fisk, gluten, bygg, hvete, melk)
Rødbeter fra Hørte gård
saltbakte, og servert med rømme fra Røros og ristet svart havre
(melk)
Frisk frisesalat
med havsalt, balsamico og oliven olje fra Stilla
Historiske tomater fra Hanasand gård
Vendt i løpstikke og ristet svartpepper, servert med sellerikrem
(melk, selleri)
Byggryn fra Holli mølle
blandet inn med spinat, grillet gresskar og skjørost fra Røros
(melk)
Gulløyepoteter fra Finnmark
Vendt i persille og eplevinaigrette
(melk, gluten, havre)
Fra vårt konditori - et utvalg av våre hjemmelagde desserter
Kr 855,- eks mva
Tillegg:
Halv amerikansk hummer
Servert med urtemajones og sitron
(skalldyr, egg, sennep)
450,- per stk eks mva
Østers
Servert med finhakket sjalottløk, sitron og sherry eddik
(bløtdyr)
68,- per stk eks mva
Skallreker
Servert med sitron, dill, aioli og loff
(skalldyr, egg, sennep, gluten, hvete)
225,- per person eks mva
KLASSISK BUFFET
Kaldrøket laks fra King Mikals
servert med urte -og eggesalat (fisk, egg, sennep)
Salami Finocchiona
salami fra Golfera, smakt til med fennikel
Parmaskinke 18. mnd
vellagret smakfull skinke fra Golfera
Krydret kjøttboller fra Strøm-Larsen
servert i en fyldig saus på Italienske tomater (selleri)
Kyllingsalat
Salat med grillet kylling og gresskar
Potetsalat
en syrlig potetsalat smakt til med urter, oliven olje og persille (sennep)
Høvding Sverre fra Orkladal ysteri
Tomatmarmelade og Røros knekks (melk, gluten, hvete, bygg)
Frisk salat
blandet salat med tomater fra Hanasand gård, bønner, agurk fransk vinaigrette (sennep)
Aioli
Hjemmelagd majones smakt til med hvitløk og sennep (sennep, egg)
Meierismør fra Røros meieriet (melk)
Focaccia med rosmarin, oliven olje og havsalt (gluten, hvete)
Italiensk grissini brødpinner med urter (gluten, hvete)
Fra vårt konditori - et utvalg av våre hjemmelagde desserter
Kr 599,- eks mva
Norske smaker
Taskekrabbe fra Hitra
med knallgrønn dillmajones
(skalldyr, egg, sennep)
Råbrent laks fra Vestlandet
servert med en syrlig tangmajones og ertekarse
(fisk, egg, sennep)
Spekemat
Diverse spekemat
Gulløyepoteter fra Nord Norge
saltbakte, og vendt i kapers, urter og eplecider vinaigrette
Roastbeef
servert med coleslaw på rødkål, epler og dill
(egg, sennep, melk)
Knekkebrød laget på mesk fra vårt eget bryggeri
med rørte tyttebær og ferskost på geitemelk
(gluten, hvete, bygg)
Rødbeter fra Hørte gård
saltbakte, og servert med rømme fra Røros og ristet svart havre
(melk)
Historiske tomater fra Hanasand gård
vendt i løpstikke og ristet svartpepper servert med sellerikrem
(melk, selleri)
Byggryn fra Holli mølle
blandet inn med spinat, grillet gresskar og skjørost fra Røros
(melk)
Et utvalg av de beste oster fra Norge
her plukker vi ut de norske gullvinnende ostene som er perfekt modne akkurat nå
servert med gulrotmarmelade, tomatmarmelade og knekks fra Røros
(melk, sulfitt, upasteurisert, gluten, hvete, bygg)
Trollkrem
luftig marengs smakt til med tyttebær
(egg, soya)
Kirsebær-crèmeux
servert i sjokoladeterte og økologiske kronblader fra Tolga
(gluten, hvete, melk, egg, soya)
Et utvalg av norsk inspirerte makroner
(mandel, egg, soya, melk)
Kr 710,- eks mva
Alle priser er eks. 25% mva.
Vi tar forbehold om eventuelle endringer i meny og priser.
Norway Yacht Charter AS 2024