Norway Yacht Charter AS har lenge ønsket seg nye nettsider – og nå er sidene endelig her! Velkommen inn til en ny mer oversiktlig og informativ nettside.

 

www.nyc.no

 

Kort om oss: Firmaet er den største operatør og eier av fjordcruisebåter, sightseeingbåter og ferger på Oslofjorden.  Flåten består primært av eldre seilfartøy på mellom 20 og 35 meter, eksklusive representasjonsbåter og sightseeingbåter. Charterbåtene benyttes av bedrifter til representasjon og firmaselskapeligheter, av norske og utenlandske reisebyråer, samt til sosiale arrangementer i forbindelse med kongresser i Oslo.  Det er full bevertning på alle fartøyene for grupper fra 8 til 180 gjester.  Ved samseilinger underholder vi opptil 600 gjester. I tillegg driver selskapet sightseeingvirksomhet for turister med 2 båter og fergetrafikk mellom Rådhusplassen og Bygdøy med 2 båter.

 

Hos oss kan du lett booke sommerfesten din. Vi hjelper deg med å planlegge bryllupet ditt ombord. Jubileumsfesten er nesten klar, vårt team følger deg steg for steg. Ta meg deg ansatte for en firmafest eller inviter alle dine kunder for en herlig kick off.

 

Skalldyr, sommer, sjø og båt, den perfekte kombinasjonen for en vellykket sommerfest.

Alle anledninger passer ombord på båt. Båtene huser seminarer, kurs, galla, gilder, bankett, gjestebud, kalas, jippo, show, utdrikkningslag, taffel, slabberas, representasjon, gutte og jentekvelder, festivitas, konserter, festmåltid, selskap, mottakelser, dans, party og ellers for enhver anledning.

 

Våre menyer har gjennom tid blitt tilpasset, og all maten vår kommer fra Furset gruppen.

 

Menyer for små grupper og buffeter for stor arrangement. Vinmenyer er nøye valgt ut till maten vi serverer og noen sier til meget fornuftige priser 🙂

 

Vi serverer opplevelse på opplevelse. Opplevelsen starter med første telefon der du blir møtt av medarbeidere som leier deg gjennom hele prosessen. Hos hos kan du forvente et vellykket cruise med nydelig mat og dyktig crew. Worry free booking!

 

Alle i samme båt – Alle opplevelser deles med alle 🙂

  

 

 

Bryllup: Erfaringen vår er lang og vi har god erfaring med alle typer arrangement på båt men få begivenheter i livet er like stort som et bryllup. Dette er dagen man husker tilbake på og gleder seg over resten av livet. Vi har lang erfaring med å arrangere bryllupsselskap fra A-til-Å og kan hjelpe dere med å sørge for at dagen blir perfekt.